May 30

Ar artėjant vasarai jie itin suaktyvėjo, ar kaip, bet man jau baisu išvis rodytis gatvėje. Per nepilną savaitę jau nukentėjo trys žmonės per du įvykius.. Ir kur policija, kai jos labiausiai reikia?.. :( Nors, ne viskas taip blogai.

Apie viską plačiau:

Pirmas nutikimas, šeštadienis, 2008 05 24 03:00

Su draugu ramiai sau ėjome namo, šnekėjomės. O staiga iš nugaros prisistato keturi panašaus amžiaus žmogėnai, ir, tradiciškai: „Ė, neturit parūkyt?“… O kas toliau buvo, manau visiems aišku. Gera žinia ta, kad grįžau namo dar gyvas, bet neblogai apsikraujavęs. 😀 Draugui geriau nuskilo, jam nė žymės nelikę.

Antras nutikimas, ketvirtadienis, 2008 05 29 ~03:00-03:30

Čia jau nebedalyvavau, bet nukentėjo dar vienas mano draugas. O viskas buvo taip… Jis ramiai sėdėjo mašinoje, savo namo kieme (!). Jau ketino judėti, kai staiga atsidaro durelės ir atskrenda koja… Po to užpuolikai „elgėsi“ garbingai, ir „naudojosi“ pasakymu, kad gulinčio nieks nemuša. Žmogus dabar guli ligoninėje.

Na, išlieję savo įniršį, pyktį, skausmą, ar dar kokius jausmus, jaunieji zonos gyventojai nusprendė pasivažinėti su ką tik „išmuštu“ automobiliu. Tiesiog super vakaras. Negana to, kad gauni kaip reikalas, dar ir mašiną prarandi… Visa laimė, kad benzino nedaug buvo. Tai važiavo, kol baigėsi. Bet važiavo negailėdami, mašinos jau greičiausiai nebeapsimoka remontuoti…

Istorijos atomazga: Mašina, tiksliau, kas iš jos liko po antro jausmų protrūkio pasibaigus benzinui, jau rasta. O draugas dar pagulės ligoninėje…

Visa tai verčia susimastyti ir bandyti šukuoti piestu pasistojusius plaukus. Kokia visų šitų durnysčių prasmė? Smagu eiti ieškoti problemų vakarais? Smagu mušti kitus? O gal čia koks „kietumo“ įrodymas prieš draugus? Aš tokių žmonių nesuprantu… Mano atveju, tai suprantu, susiparino žmonės, kad rūkyt su draugu nedavėm. 😀 O atvejis su mašina… Taigi jaunieji zonos gyventojai auga, ne kitaip. Ir kas svarbiausia, nukenčia geri, draugiški, niekam blogo nelinkintys žmonės. Galėtų bent ant tokių pat kaip jie liet savo jausmus.

3 Responses

  1. rahas Says:

    Tiesiog jaunieji “zonos gyventojai” yra ne kas kita kaip socialiai neišsivystę individai, kuriems trūksta pagarbos kitiems, tolerancijos, gerų “manierų” ir t.t., kurių jie nėra matę savo šeimoje. Iš dalies, jie verti pasigailėjimo, bet nemanau taip. Reikia tokius “sudubasinti” įkūrus koki “Norisų “klubą :]

  2. maxginto Says:

    Jei pats savęs neapginsi – tai kiti to tuo labiau už tave nepadarys…Kaip pasakė didysis filosofas ir kovinių menų Kinijoje patriarchas Bodidharma (kaip ji vadina indai) arba Daruma (kaip ji vadina japonai): karas ir žudymas yra blogis, bet nemokėjimas gintis-taip pat blogis!” Šis jo išsireiškimas yra daugiau filosofinio pobūdžio, tačiau…labai jau realus praktiškai. Gaila, kad tokie dalykai dedasi mūsų gatvėse, bet ,,prie kiekvieno kampo po policininką nepastatysi”, todėl dažnam tenka ir nukentėti nuo tokių ,,protinių invalidų”.

  3. Skrajunas Says:

    maxginto,

    Ne visada gali suspėti sureaguoti į pavojų. Antras pavyzdys tai puikiai atspindi..

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar