May 28

Na va, dar vienas egzaminas baigėsi. Ką manau? kažkodėl manau, kad jis buvo lengvas. Jei nebūčiau pastaruosiuos ketverius metus nesimokęs, ar bent jei būčiau savaitę prieš egzaminą pasikartojęs, tikrai būtų visos užduotys išspręstos. Tik su paskutine neaišku, neišmasčiau jos :)

Prieš eidamas laikyti, daugokai nervinausi, galvojau bus šakės (po mokytojos mums pateiktų užduočių ruoštis egzaminui). Galvojau, neišlaikysiu man pagrindinio egzamino. Pasirodo, klydau. Nors, tai turi ir kitą, ne tokią gerą pusę. Jeigu egzaminas lengvas, tai daug žmonių padarys daug uždavinių, automatiškai vistiek galiu neišlaikyti :(

Na, bet tikėkimės geriausio.

P.S.: nerašiau apie informatikos egzaminą, nes jis man priminė tragediją…

5 Responses

  1. Mantas Says:

    Nepadariau abiejų įrodymų (+ kažkurio uždavinio dalies su įrodymu), iš esmės tai nebeliko jiems laiko net, nes buvau juos pabaigai pasilikęs.
    Su tuo vamzdžiu išvestinės formulės neatsiminiau, tai blogai padariau.
    Paskutiniam vėlgi laiko nelabai liko, tai tik ant greičio statinėdamas skaičius radau atsakymą (net nežinau, ar tikrai gerai gavau), tai už šitą irgi max 1 tašką gausiu.

    Taip, kad nieko man gero. Tikėjausi geriau. Bet šiaip tai tikrai nebuvo sunkus.

  2. kikiszs Says:

    O kokia tragedija su informatikos egzaminu? :) Normalus manau, gal laiko pritruko ir tiek:)

  3. Skrajunas Says:

    kikiszs >>

    Na, pagrinde tai ir buvo laiko trūkumas. Testui dar 20-30 minučių trūko. O praktinės užduotys… Vienam uždavinyje viską, ką mokeisi per metus turi panaudoti :) tiesiog pirmą sykį buvo matyti tokie uždaviniai, tai labai daug laiko atėmė.

    Kad bent kažką panašaus būtumėm mokykloj sprendę… :(

    Na, bet kaip jau minėjau, tikėkimės geriausio 😀

  4. rahas Says:

    Paskutinis uždavinys atėmė pusvalandį egzamino laiko, bet buvo išspręstas. Manau, jis buvo gana lengvas, nes keik atsimenu 2006 m. egzas buvo sunkesnis.
    Tik gaila, kad atsakymai tiek ilgai keliauja.

  5. Ignas Says:

    islaikiau matke 😀 snd rezai yra :d

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar